Börja på Claremont

Vår filosofi är att “När människan växer, växer företaget”. På Claremont står alltid människan i centrum, oavsett bakgrund eller utmaning. Vi tar sikte på kundens behov, och du får verktygen att utveckla dig affärsmässigt i kundrelationer men även att utvidga ditt professionella nätverk.

Individuell utvecklingsplan
Tillsammans med din ledare tar du fram en individuell utvecklingsplan och ansluter dig till kompetensforum för att du ska nå din maximala potential. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i den personliga utvecklingen, varför alla medarbetare genomgår Claremonts skräddarsydda medarbetarutvecklingsprogram. Programmet består av tre steg, där du får chansen att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap och dessutom ger dig en grundlig introduktion till Claremont.

Vi lägger även stora resurser på att erbjuda utveckling som inte nödvändigtvis är kopplat till din roll men som kan hjälpa dig att utvecklas i längden. Ett exempel är vår kurs i hur man blir en sann talarguru, för den som vill bygga upp sitt personliga varumärke. Ett annat exempel är vår fotokurs i flera steg, för den som vill fånga livets fina stunder i en bild.

Bred kompetensflora
Med Claremont får du möjligheten att arbeta tillsammans med kollegor som har gjort helt andra saker än du själv. På så vis kan ni dra nytta av varandras olikheter, lära av varandra och tillsammans erbjuda kunderna så mycket mer.

Ansök idag
Claremont söker engagerade, professionella och affärsmässiga talanger som brinner för att utveckla kundens affär och att hjälpa dem behärska övergången in i den digitala verkligheten. Är du en av oss, sök dig till Claremont.

Spontanansökning? Välkommen att maila jobb@claremont.se

Lediga Tjänster

Nu söker vi följande kandidater till nedan tjänster:

Titel

Vill du utvecklas som Teknisk Testare

Heltid

Beskrivning

Jobbeskrivning

Vi söker engagerade och nyfikna tekniska testare som vill växa med oss på Claremont!

Brinner du för test av teknisk karaktär, som t.ex. prestandatest, systemtest eller testautomation och vill arbeta med utmanande och spännande kunder i Stockholmsområdet?

På Claremont får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och får utvecklas i din karriär.

 

Önskad kompetens

Du har minst 2 års erfarenhet av test och verifiering.

Du är ISTQB-certifierad.

Du har arbetat som konsult tidigare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete, databaser och SQL-kommandon, datakommunikation och ledningssystem.

Vidare söker vi dig som är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du motiveras av att arbeta i komplexa miljöer där du får användning av dina tidigare kunskaper men även hitta nya och innovativa lösningar. Du trivs i ett högt arbetstempo där varje dag bjuder på varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Du är "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.

Du skulle ingå i ett team med erfarna konsulter inom test och kvalitetssäkring som lägger stort fokus på kompetensspridning och att ha roligt. Claremont erbjuder en bred kundbas vilket innebär att det finns stor variation på projekt och möjligheter att skapa användarvänliga lösningar.

 

Vilka är vi?

Claremont hjälper kunderna i den digitala verkligheten genom högkvalitativa Management och IT-konsulttjänster. Vi stöttar kunderna genom alla faser av deras förändringsresa; från digital strategi och analys, under genomförandet och givetvis i förvaltningen av lösningen. Claremont har blivit utsett till Superföretag av Veckans Affärer 2015 och till Gasellföretag 2015, 2014 och 2013.

Läs mer

Titel

Affärsdriven Projektledare

Heltid

Beskrivning

I en värld fylld av globalisering och digitalisering är behovet av innovationskraft och förändringsförmåga inom erbjudande, upplevelse och levererande verksamhet högt. På Claremont hjälper vi våra kunder hantera detta!

Hela koncernen växer, mycket tack vare en entreprenörs- och affärsdriven kultur och miljö. Vi växer fort, vinner utmärkelser och har förtjusta kunder – det kommer ur enormt engagemang och konsulter som verkligen bryr sig om kunden, inte bara leveransen. Vi söker dig som är ”ödmjukt kaxig”. Du vet att du är kompetent, du har bevisat det tidigare, men du är prestigelös och låter kunden vara den stora stjärnan för de lyckade resultat vi levererar.

Vi letar efter drivna ledare som tar ansvar för att prioritera, definiera och realisera de omställningar och effekter som kunderna behöver. Du är van vid att föra och utveckla en dialog med relevanta beslutsfattare i verksamheten. Känner dig hemma i en eller flera av rollerna strateg, verksamhetsutvecklare, eller arkitekt. Även om du främst behöver behärska verksamhetsfrågor är eventuell teknikerfarenhet värdefull.

Hos oss finns gott om kompetenta kollegor och alla möjligheter att fördjupa eller bredda din profil. Här finns rätt förutsättningar att ta nästa steg!

 

Önskad kompetens

Du skall ha en gedigen erfarenhet inom projektledning och/eller förändringsledning samt inom merparten av områdena affärs- och/eller verksamhetsutveckling, strategiarbete, och digitalisering. Du behärskar sannolikt affärsmodeller, organisation, processer, roller och teknikstöd. Du skall ha arbetat som konsult och ansvarat för verksamhetskritiska projekt som realiserar betydande förändring.

 Svarar du ja på någon eller några av följande frågor? Då är det dig vi söker!

 • Har du definierat eller översatt  strategier och affärsmål och tillsammans med kund fått det att hända?
 • Är du van vid att föra dialog med affärsledningar och ledningsgrupper samt hantera olika typer av intressenter?
 • Är du framgångsrik i att verifierar och realiserar förändringsinitiativens effekter?
 • Har du operativt ansvarat för den helhetslösningen (inkl. tekniklösning) i större förändringsinitiativ?
 • Har du erfarenhet av att leda strategiska utredningar för att ta fram lösningar i tidiga affärsskeenden och hjälpa affärsledningen fastställa kommande strategier?

Välkommen med på vår fortsatta resa!

Ansök här

Läs mer

Titel

UX-designers, Interactionsdesigners och Visuella Designers

Heltid

Beskrivning

Vi söker nu kunniga och drivna UX-designers, interaktionsdesigners och visuella designers som brinner för sitt hantverk! Som vill vara med och bygga vårt erbjudande från grunden och göra vår UX-satsning till Stockholms främsta. Som UX:are på Claremont jobbar du med att hjälpa våra kunder att arbeta kundcentrerat med innovation och affärsutveckling för att maximera kundnyttan.

Specifik kompetens

 • Relevant utbildning inom UX-området (gärna universitet, högskola). Kan kompenseras av att du jobbat länge inom området
 • Minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Van att ta fram koncept (innehållandes bland annat Personas)
 • Van att hålla i workshops
 • Van att jobba med kundresor
 • Van att jobba användarcentrerat

Det är meriterande:

 • Om du har varit med om projekt som misslyckats och lärt dig något av dessa
 • Om du forskat inom området
 • Om du har levererat från ax till limpa (User Research-fasen till förvaltningsfasen)
 • Om du även har erfarenhet av Service Design (eller är nyfiken och vill börja dra ditåt)

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som alltid vill lära dig nya metoder/tekniker samt strävar efter att utvecklas både personlighetsmässigt och professionellt. Du är "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.
Vi har en bred kundbas vilket innebär att det finns stor variation på projekt och möjligheter att skapa användarvänliga lösningar.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Läs mer

Titel

Frontend-utvecklare

Heltid

Beskrivning

Vi söker kunniga, drivna och initiativtagande frontend utvecklare som tycker om att arbeta som konsult och i nära dialog/kontakt med kunderna. Claremont har en bred kundbas vilket innebär att det finns stor variation på projekten och typer av kunder varierar mycket. Vi ser gärna att du gillar att lära dig nya tekniker samt trivs med att utvecklas både personlighetsmässigt såväl som professionellt.

 

Specifik kompetens:

- HTML 5
- CSS3
- Javascript
Vi ser helst att du känner till:

- Responsive design
- Node
- Angular
- Amber
- jQuery
- Backbone
- Twitter Bootstrap
- Scrum eller liknande metod
Meriterande är om du även känner till:

- App-utveckling
- UX
- Design
- Tillgänglighet (Accessibility)

 

Du är välkommen att kontakta jobb@claremont.se för mer information.

Läs mer

Titel

Java-arkitekt

Heltid

Beskrivning

Kombinerar du en passionerad glöd för Java och OpenSource med ett affärsmässigt sinne? Då är du nog den vi söker! Du har gedigen erfarenhet av att designa och utveckla transaktionsintensiva lösningar, kanske inom bank, handel eller spel.
Konsultrollen känns självklar och JBoss, WebSphere, Spring och Hibernate är hörnstenar i din kompetens.

Du har flera års vana av att leda utvecklingsarbetet och är ofta ansvarig för att omsätta krav till teknik. Som person är du "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.

Läs mer

Titel

Applikationskonsult SAP

Heltid

Beskrivning

Vi söker dig som brinner för att få utveckla affärsprocesser med hjälp av SAPs lösningar. Du skall ha en gedigen SAP applikationsbakgrund inom SAP Finance eller SAP SCM. Du skall ha arbetat som konsult och du skall ha genomfört ett antal implementationsprojekt.   På Claremont har vi ett mycket kompetent gäng med endast erfarna SAP-konsulter. Dock upplever vi just nu en enorm efterfrågan på våra tjänster. Därför är vi även intresserade av dig som kanske har lite mindre erfarenhet av SAP. Du väger upp detta med ett riktigt bra track-record och med ett enormt engagemang och en förtroendeingivande personlighet. Vi söker dig som är ”ödmjukt kaxig”. Du vet att du är kompetent, du har bevisat det tidigare, men du är prestigelös och låter kunden få den stora äran för de lyckade resultat som vi levererar.

Hos Claremont har du möjlighet att utveckla inte bara din SAP-kompetens tillsammans med andra kompetenta SAP-konsulter. Hos Claremont kan du även utvecklas mot en mer generell Business-konsult med fokus på kundens verksamhet, krav och processer i kombination med ERP-system. På Claremont drar vi nytta av angränsande kompetenser och specialister inom projektledning, kravhantering, processmodellering och test. Vi kallar det Business ERP by Claremont.

Välkommen, resan har redan börjat!

Läs mer

Titel

Arkitekt / utvecklare

Heltid

Beskrivning

Inom affärsområdet Enterprise development arbetar vi med att utveckla våra kunders applikationer på toppen av SAP, vi arbetar oftast i egna projekt där vi tar ansvar för hela leveransen fån förstudie till leverans. I dessa projekt arbetar vi med de flesta av verktygen i SAP:s verktygslåda men även med öppna ramverk och tekniker som JQuery mobile, Objective C och HTML5. Vi är ett mycket seniort gäng med stor erfarenhet av denna typ av utveckling
Inom detta affärsområde söker vi:

 

Arkitekt / utvecklare
Personer med kunskap om något eller några av verktygen i SAP:s verktygslåda och med en vilja att lära sig mer

Läs mer

Titel

Testledare

Heltid

Beskrivning

Är du en erfaren konsult inom testledning som funderar på vad nästa steg i karriären blir?  Har du provat på ”coola uppdrag”, stora uppdrag, stressiga uppdrag, olika processer, automatisering, Scrum, Kanban men blir inte lika exalterad som förr?
Vi erbjuder dig förutom kompetensutveckling och givande uppdrag möjligheten att utvecklas som ledare och affärsman/affärskvinna.
Du gillar att leda andra inom rollen och är intresserad av att vidareutveckla dig inom ledarskap, affärsutveckling och företagande. Du uppskattar att jobba i team med likasinnade kolleger. Du är intresserad av hela affärsprocessen och ser dig själv som kundens ”kloka” rådgivare.

Vi förväntar oss att du kan bidra över hela testcykeln, från krav till acceptans. Det är också viktigt att du har social förmåga, trivs med att arbeta i team och kan bygga och bibehålla nätverk. Kom och delta när vi tillsammans skapar den bästa möjliga grogrunden för Dig.

Vi erbjuder dig bra anställningsvillkor och goda möjligheter att påverka både dina uppdrag och din utveckling och därigenom få plats att använda ditt entreprenörskap. Du kommer ha mycket goda möjligheter att bidra till både din egen och företagets framgång.

Claremont är ett entreprenörsdrivet företag med högt i tak där medarbetarna ges stort ansvar för företagets utveckling och affärer. Vi ser mycket positivt på våra medarbetare och ger dem stor frihet att svara upp mot kundernas behov.

Läs mer

Titel

EPi-Serverspecialist

Heltid

Beskrivning

Vi söker dig som är expert när det gäller att utveckla portaler och webbar på EPiServer. Du kan tekniken utan och innan men din främsta egenskap är förmågan att omsätta kundens önskemål till fungerande, lättanvända lösningar. Du har genomfört ett flertal implementationsprojekt, kanske som arkitekt eller utvecklingsledare och har gedigen konsulterfarenhet. Som person är du "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.

Läs mer

Titel

.Net-arkitekt

Heltid

Beskrivning

Vi söker dig som är expert på Microsoft-plattformen. Du har flera års erfarenhet av att designa och utveckla affärskritiska lösningar i större organisationer. Du rör dig obehindrat i alla arkitekturella lager, har dokumenterad erfarenhet av transaktionsintensiva lösningar och axlar gärna rollen som arkitekt eller utvecklingsledare.

Har du dessutom erfarenhet av BizTalk, Sharepoint eller WCF är det ett extra plus precis som branscherfarenhet från Bank, Försäkring eller Handel. Som person är du "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.

Läs mer

Titel

Projektledare / Arkitekt

Heltid

Beskrivning

Inom affärsområdet Enterprise development arbetar vi med att utveckla våra kunders applikationer på toppen av SAP, vi arbetar oftast i egna projekt där vi tar ansvar för hela leveransen fån förstudie till leverans. I dessa projekt arbetar vi med de flesta av verktygen i SAP:s verktygslåda men även med öppna ramverk och tekniker som JQuery mobile, Objective C och HTML5. Vi är ett mycket seniort gäng med stor erfarenhet av denna typ av utveckling Inom detta affärsområde söker vi:

 

Projektledare / Arkitekt
Personer med vana att driva projekt kopplat till affärssystem i stora organisationer, en fördel är om dessa erfarenheter är kopplade till SAP men detta är inget krav.

Läs mer

Titel

Verksamhetsarkitekt/
utvecklare

Heltid

Beskrivning

Vi söker Verksamhetsarkitekter/Verksamhetsutvecklare med gedigen vana att ta helhetsgrepp om organisationer. För att lyckas måste du ha god förmåga att sätta dig in i verksamheter då du kommer stödja kunders strategiska förflyttningar i någon eller flera av de affärskritiska dimensionerna Organisation, Tjänster/Produkter och/eller Processer. Arbetet innefattar bland annat kartläggning, facilitering, analys och design där hög informationskvalitet, träffsäkra analyser och god kommunikationsförmåga är imperativt. Erfarenhet av komplexa miljöer eller större förändringar är meriterande.

Claremont är ett entreprenörsdrivet företag med högt i tak där medarbetarna ges stort ansvar för företagets utveckling och affärer. Vi ser mycket positivt på våra medarbetare och ger dem stor frihet att svara upp mot kundernas behov.

 

Läs mer

Titel

SAP utvecklare

Heltid

Beskrivning

Inom affärsområdet Enterprise development arbetar vi med att utveckla våra kunders applikationer på toppen av SAP, vi arbetar oftast i egna projekt där vi tar ansvar för hela leveransen fån förstudie till leverans. I dessa projekt arbetar vi med de flesta av verktygen i SAP:s verktygslåda men även med öppna ramverk och tekniker som JQuery mobile, Objective C och HTML5. Vi är ett mycket seniort gäng med stor erfarenhet av denna typ av utveckling.

Inom detta affärsområde söker vi:

 

SAP utvecklare
Personer med kunskap/ intresse av affärssystem och utveckling troligen med kunskap om java. De rätta kandidaterna till denna roll har
en vilja att lära sig mer och är trygga i sin förmåga att ta till sig kunskap.

Läs mer

Nya Medarbetare

Till toppen